Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 21:20

10
اسفند
تارت کدو حلوایی

تارت کدو حلوایی

طرز تهیه تارت کدو حلوایی

تارت کدو حلوایی

 

 

مواد لازم :

 

آرد............................................................200 گرم

نمك........................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره  ........................................................90 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ ........................................................1 عدد

آب سرد   ........................................................1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

كدو حلوائی ........................................................900 گرم

تخم‌مرغ بزرگ  ........................................................2 عدد

شكر قهوه‌ای .......................................................75 گرم

سیروپ یا عسل........................................................60میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

خامه‌ی ساده .......................................................250 گرم

دارچین........................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر جوزهندی  ........................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل  ........................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر هل ........................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

روش تهیه :

 

آرد و نمك را در كاسه‌ای بریزید، كره را بیفزائید و با سر انگشتان به خورد آرد دهید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید. پس از 30 دقیقه خمیر را با وردنه به ضخامت

3 تا 4 میلی‌لیتر باز كنید و آن را در قالب چربكرده‌ی تارت به ابعاد 22 سانتیمتر پهن نمائید. اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و روی آن را با

كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. حالا خمیر را به مدت 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 5 دقیقه‌ی دیگر، آن را بپزید. اكنون صبر كنید تا نان تارت كمی خنك شود و بعد مواد میانی را در آن بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. همینكه تارت خنك شد، رویش را با پودر شكر تزئین كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: پوست كدو را بگیرید و به شكل مكعب خرد كنید و با كمی آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سپس آن را پوره كنید و پس از خنك شدن، باقیمانده‌ی مواد به آن بیفزائید و با چنگال خوب هم بزنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت کدو حلوایی تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز