Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:09

9
اسفند
بستنی پسته

بستنی پسته

طرز تهیه بستنی پسته

بستنی پسته

 

 

مواد لازم برای تهیه ی 1 کیلوگرم بستنی :

 

مغز پسته ی بو داده  ..........................................۱۰۰ گرم

شكر .......................................... ۷۵ گرم

زرده ی تخم مرغ  .......................................... ۴ عدد

آرد ذرت .......................................... ۱ قاشق چایخوری

وانیل .......................................... یک هشتم قاشق چایخوری

شیر .......................................... ۳۰۰ میلی لیتر

خامه ی فرم گرفته ی شیرین .......................................... ۳۰۰ گرم

رنگ سبز خوراكی .......................................... چند قطره

 

روش تهیه :

 

ابتدا مغز پسته را با ۳۵ گرم از شكر آسیاب كنید و كنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را همراه با ۴۰ گرم شكر باقیمانده، آرد ذرت و وانیل، با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود. سپس شیر را بجوشانید و كم كم به مخلوط زرده ها بیفزائید. حالا  تمامی مواد را درون ظرف مناسبی بریزید و روی شعله ی اجاق قرار دهید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا سفت شود. اكنون اجاق را خاموش و پسته را اضافه كنید و پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا مواد كاملا  سرد شوند. خامه ی فرم گرفته و رنگ خوراكی را به آن بیفزائید و در دستگاه بستنی ساز بریزید. پس از حدود ۴۰ دقیقه دستگاه را خاموش كنید و بستنی را داخل ظرفی مناسب بریزید و در فریزر به مدت حداقل ۶ ساعت قرار دهید. در صورت نداشتن دستگاه بستنی ساز، مایه  ی آماده را داخل فریزر بگذارید و هر ۲ ساعت یک بار با همزن برقی بزنید تا سفت شود و یخ نزند. این كار را ۲-۳ بار تكرار كنید.

یادآوری۱: مقدار مغز پسته می‌تواند بین ۳۵-۱۰۰ گرم بنا بر سلیقه‌ی شما متغیر باشد.

یادآوری۲: مغز پسته را می‌توانید به صورت درسته و یا دونیم شده استفاده نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بستنی پسته تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز