Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 05:01

9
اسفند
شیرینی گردوئی مارمالادی

شیرینی گردوئی مارمالادی

طرز تهیه شیرینی گردوئی مارمالادی

شیرینی گردوئی مارمالادی

 

 

مواد لازم برای 30 تا 40 عدد:

 

كره یا روغن جامد........................................  یک دوم پیمانه(۱۰۰گرم)

پودر قند.....................................................  یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)

زرده ی تخم مرغ  ......................................... ۱ عدد

وانیل ......................................................... یک   چهارمقاشق چایخوری

آرد ........................................................... ۱ پیمانه(۱۴۰ گرم)

پودر هل ................................................... یک دوم قاشق چایخوری

سفیده ی تخم مرغ .....................................۱ عدد

گردو، پسته یا بادام خرد كرده .....................یک دوم پیمانه

پودر قند و هل برای تزئین ..........................به مقدار لا زم

مارمالا د یا ژله ی رنگی برای تزئین ...........  به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

كره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و لطیف شود. سپس زرده ی تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و دوباره بزنید. حالا  آرد و هل را اضافه كنید و كمی ورز دهید. اگر خمیر به دست چسبید، مقداری آرد اضافه كنید. از خمیر، گلوله های كوچكی به انداز ه ی گردو بردارید و داخل سفیده ی تخم مرغ ــ كه با چنگال كمی زده اید ــ  بیندازید. سپس در گردو یا پسته یا بادام بغلتانید. اكنون وسط شیرینی ها را كمی گود كنید و در سینی بچینید. سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن، روی شیرینی ها را مخلوط پودر قند و هل بپاشید و قسمت گود شده را با مارمالا د یا ژله ی رنگی غلیظ پر كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی گردوئی مارمالادی تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز