Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:20

6
اسفند
بئودونه (دختردانه)

بئودونه (دختردانه)

طرز تهیه بئودونه

 بئودونه

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

روغن سرخ كردنی (مایع).............................................به مقدار لا زم

برنج مرغوب آب كش شده ی خشک شده......................۲ پیمانه

خلا ل پسته (برای تزئین)...........................................به مقدار لا زم

 

مواد لا زم برای تهیه ی شربت:

شكر  .............................................۱ پیمانه

آب ..............................................یک دوم پیمانه

آب نارنج یا آبلیمو...........................۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا در ظرف كوچک و گودی، روغن را بریزید تا كاملا  داغ گردد. سپس برنج آ‌ماده شده را كم كم در روغن داغ بریزید تا پف كند. بعد آ‌ن را در آ‌بكش بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود. پس از آ‌ن تمام برنج آ‌ماده شده را با شربت آ‌ماده مخلوط كنید و بر روی سینی با دست پهن كنید (البته كف دست را كمی مرطوب كنید) و رویش را خلا ل پسته یا كنجد بو داده یا ترافل (نقل رنگی) بپاشید. پس از خنک شدن به صورت لوزی یا مربع ببرید و در ظرف موردنظر بچینید. حالا  آ‌ماده ی مصرف می باشد.

روش تهیه ی شربت:

آ‌ب و شكر و آ‌ب نارنج را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود; در حدی كه قطره ای از آ‌ن را بین دو انگشت امتحان كنید، چسبندگی آ‌ن باید به حدی باشد كه ایجاد تار كند.

یادآ‌وری: به جای شكر، می توان از نیشكر هم استفاده كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بئودونه تعداد بازديد: 718 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز