Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:38

6
اسفند
کیک شیفون نارگیل

کیک شیفون نارگیل

طرز تهیه کیک شیفون نارگیل

کیک شیفون نارگیل

 

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

تخم مرغ ............................................۶ عدد

شكر  .............................................۲۵۰ گرم

كرم تارتار..........................................یک دوم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده شده .....................۱ قاشق سوپخوری

آرد   .............................................۳۰۰ گرم

بیكینگ پودر  .....................................۲ قاشق چایخوری

نمک ...............................................كمی

آب پرتقال ......................................یک چهارم پیمانه

آب...............................................یک دوم پیمانه

كره ی ذوب شده...........................۱۰۰ گرم

پودر نارگیل .................................۱۰۰ گرم

 

مواد لازم برای تهیه ی کرم :

 

زرده ی تخم مرغ............................۲ عدد

شكر  .....................................۱۰۰ گرم

نشاسته ی ذرت .........................۱ قاشق سوپخوری

آب پرتقال ...................................سه چهارم پیمانه

آب............................................یک چهارم پیمانه

پوست پرتقال رنده شده ...............۱ قاشق سوپخوری

كره .........................................۳۰ گرم

 

روش تهیه :

 

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا كنید. سفیده را با نیمی از شكر و كرم تاتار بزنید تا فرم بگیرد. زرده های تخم مرغ را با نیمی از شكر و پوست پرتقال رنده شده و با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود و رنگ مایه روشن شود. آرد، بكینگ پودر و نمک را داخل كاسه ای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مخلوط آب پرتقال، آب و كره ی ذوب شده ی سرد را بیفزائید و هم بزنید. سفیده ها و زرده های تخم مرغ زده شده را با هم مخلوط و با مواد دیگر خوب تركیب كنید تا مایه، صاف و یكدست شود. سپس در قالبی چرب شده به قطر ۲۵ سانتیمتر بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد و یا ۳۲۵ درجه ی فارنهایت به مدت ۵۵ دقیقه قرار دهید. سپس روی پنجره ی سیمی خنک كنید. كیک را با كرم بپوشانید و روی آن پودر نارگیل بپاشید.

روش تهیه كرم:

زرده را بزنید تا سفید و سفت شود. شكر و نشاسته ی ذرت را بیفزایید. سپس آب پرتقال و آب را كم كم اضافه و هم بزنید. پوست پرتقال رنده شده را اضافه كنید و ظرف را روی حرارت ملا یم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و پشت قاشق را بپوشاند. آنگاه كره را بیفزائید و از روی اجاق بردارید. وقتی سرد شد، سطح كیک را با كرم بپوشانید و با پودر نارگیل تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک شیفون نارگیل تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز