Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:56

5
اسفند
دسر میوه ی هفت رنگ

دسر میوه ی هفت رنگ

طرز تهیه دسر میوه ی هفت رنگ

دسر میوه ی هفت رنگ

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 

ژله ی آماده ی لیمو ..................................................۱ بسته

ژله ی آماده ی توت فرنگی.........................................۱ بسته

خامه ی فرم گرفته .............................................۳۵۰ گرم

پرتقال فیله شده ..................................................۱ پیمانه

مغز بادام پوست گرفته...........................................۱ پیمانه

مغز گردوی پوست گرفته .......................................۱ پیمانه

شكلا ت چیپسی ................................................۱ پیمانه

سیب خرد كرده ..................................................۱ پیمانه

نارنگی فیله شده...............................................۱ پیمانه

موز حلقه شده ................................................۱ پیمانه

كمپوت آناناس بدون آب .....................................۱ پیمانه

 

روش تهیه :

 

ژله های آ‌‌ماده را به شكل مكعب های كوچک برش بزنید و كنار بگذارید. حال ظرف بلوری زیبائی انتخاب كنید و مقداری از ژله های آ‌‌ماده را از هر دو رنگ، در كف ظرف بریزید و روی آ‌‌ن خامه ی فرم گرفته بریزید. حال فیله های پرتقال را روی خامه ها بچینید و كمی از مغز بادام، گردو و شكلا ت چیپسی روی آ‌‌ن بپاشید و دوباره روی كار را با خامه بپوشانید. در ردیف سوم، سیب ها را بچینید و مغزها را هم روی آ‌‌نها بریزید و دوباره با خامه پوشش دهید. در این ردیف از ژله ها استفاده كنید و یک لا یه روی كار، ژله ی رنگی بریزید. حالا  روی آ‌‌ن خامه و در ردیف بعد نارنگی ها را بریزید و به طریق بالا  رفتار كنید. در ردیف بعدی موزها را بریزید و روی آ‌‌ن، مغز و شكلا ت چیپسی و خامه بدهید. در ردیف بعد آ‌‌ناناس و روی آ‌‌ن، خامه را بریزید و در آ‌‌خر، روی كار را با ژله ی رنگی و تمامی میوه ها و مغزها پر كنید.

یادآ‌‌وری۱: این دسر را، می توان در ظرف های یكنفره هم میل كرد.

یادآ‌وری۲: جهت تهیه‌ی ژله، پودر ژله را داخل كاسه‌ای بریزید و یک پیمانه آ‌ب جوش به آ‌ن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا ژله كاملاً حل شود. سپس داخل سینی چربكرده بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت شود. آ‌نگاه به ابعاد مورد نظر برش دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر میوه ی هفت رنگ تعداد بازديد: 597 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز