Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 11:36

5
اسفند
شیرینی تر برشی

شیرینی تر برشی

طرز تهیه شیرینی تر برشی

شیرینی تر برشی

 

 

مواد لازم برای 16 عدد:

 

تخم مرغ  ...........................................۶ عدد

شكر  ...............................................۱۵۰ گرم

وانیل ................................................یک چهارم قاشق چایخوری

آب جوش  ..........................................۳ قاشق سوپخوری

آرد ..................................................۱۲۰ گرم

آرد ذرت.............................................۳۰ گرم

بیكینگ پودر........................................یک چهارم قاشق چایخوری

شربت ساده ......................................حدود  ۱ پیمانه

میوه (به دلخواه) .................................حدود ۳۰۰ گرم

خامه ی فرم گرفته...............................۵۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

زرده های تخم مرغ، شكر، وانیل و آ‌ب جوش را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. در ظرفی جداگانه، سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا كاملا  فرم بگیرد. بعد با لیسک و به آ‌رامی زرده و سفیده ی زده شده را با هم مخلوط كنید و مواد خشک را  كه مخلوطی از آ‌رد، آ‌رد ذرت و بیكینگ پودر می باشد، به مایه ی تخم مرغی بیفزائید و بین سه سینی به ابعاد ۳۰ف۴۰ سانتیمتر-كه با كاغذ روغنی پوشانده اید-  پخش و صاف كنید. آ‌نگاه در فر گرم شده با دمای ۲۵۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه بپزید. سطح نان باید به رنگ طلا ئی درآ‌ید. برای جلوگیری از خشک شدن اسفنج  ها، یک سینی روی هر یک از آ‌نها برگردانید تا عرق كند و مرطوب بماند. پس از خنک شدن، كاغذ را از اسفنج جدا كنید و یک تكه را روی سطح مناسبی بگذارید. با شربت ساده و یا آ‌ب میوه، كمی آ‌ن را مرطوب كنید و رویش خامه ی فرم گرفته بمالید و مقداری میوه خرد شده بگذارید. دوباره تكه ای اسفنج روی آ‌ن قرار دهید و رویش را مرطوب كنید و خامه بمالید و با مقداری میوه بپوشانید. حالا  آ‌خرین لا یه اسفنج را روی لا یه های قبلی بگذارید و با دست كمی بفشارید تا لا یه ها خوب به هم بچسبند. حالا  روی شیرینی را با خامه ی فرم گرفته و میوه تزئین كنید.

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی تر برشی تعداد بازديد: 907 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز