Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:14

5
اسفند
لقمه ی سفری

لقمه ی سفری

طرز تهیه لقمه ی سفری

لقمه ی سفری

 

 

مواد لازم برای 10 تا 12 عدد:

 

خرمای معمولی..............................۳۰۰ گرم

روغن مایع یا كره.............................۵۰ گرم

نان ................................................۲ عدد لواش یا نصف سنگک

كنجد..............................................۲ قاشق سوپخوری

گردو .............................................۲ قاشق سوپخوری

هل سائیده ...................................۱ قاشق چایخوری

پودر نارگیل....................................۲ قاشق سوپخوری برای تزئین

كنجد ...........................................مقداری برای تزئین

 

روش تهیه :

 

ابتدا هسته ی خرما را بگیرید و در روغن بریزید. بعد كمی آن را حرارت دهید تا خرما گرم و نرم شود. سپس نان را بسیار ریز خرد كنید (یا چرخ نمائید) و به خرما بیفزائید. حالا  در ظرف را بگذارید تا نرم شود. كنجد، گردو و هل را هم اضافه كنید و خوب چنگ بزنید. وقتی آماده شد، آن را به هر شكلی كه دوست داشتید (بیضی، دایره و یا شكل خرما) درست كنید. اكنون بر روی آنها نارگیل و كنجد بپاشید و در دیس بچینید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لقمه ی سفری تعداد بازديد: 518 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز