Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:06

5
اسفند
باقلوای گل

باقلوای گل

طرز تهیه باقلوای گل

باقلوای گل

 

 

مواد لازم برای حدو 30 عدد:

 

تخم مرغ ......................................................۳ عدد

كره ی نباتی (مارگارین) ذوب شده ................۱۰۰ گرم

بیكینگ پودر ..............................................یک دوم قاشق چایخوری

ماست خامه ای  ......................................۲۰۰ گرم

آب ...........................................................۸۰ میلی لیتر

آرد............................................................به میزان لا زم (تا جائی كه مایه خمیر شود.)

 

مواد لا زم برای شربت:

شكر .....................................................۲ كیلوگرم

آب.....................................................۱ لیتر

زاج.....................................................یک سوم قاشق چایخوری

جوهرلیمو.....................................................یک سوم قاشق چایخوری

گلا ب.....................................................۱ پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)

 

مواد لا زم میانی:

مغز پسته یا بادام آسیاب شده.............................۵۰۰ گرم

پودر شكر........................................................۱۰۰ گرم

هل...................................................................۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

روش تهیه ی خمیر باقلوا:

تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید و مارگارین و بیكینگ پودر را – كه به ماست خامه ای افزوده اید – به آب ولرم اضافه و مخلوط كنید. بعد آرد را كم  كم بیفزائید و خمیر كنید. حالا  خمیر را خوب ورز دهید و پس از تقسیم آن به ۲۴ قسمت، هر قسمت را گلوله كنید و در سینی بگذارید. بعد روی آن را با هوله ی مرطوبی بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید. سپس هر قسمت خمیر را با وردنه باز كنید. از وردنه ی مخصوص باقلوا استفاده كنید و تا حد امكان آن را نازک كنید و با برشگر به قطر ۱۰ سانتیمتر برش دهید. اینک روی هر یک را با قلم مو كره ی ذوب شده بمالید. مواد میانی را وسط آن قرار دهید و دور تا دور خمیر را جمع كنید و سر آن را بپیچید تا به شكل گل درآید. بعد در سینی چرب شده و نزدیک هم قرار دهید. دوباره روی باقلوا را كره ی ذوب شده بمالید و در فری كه از قبل با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم كرده اید، قرار دهید تا كاملا  برشته و طلا ئی شود. بعد از پخت، آن را از فر خارج كنید و روی باقلوای داغ را شربت بریزید.

یادآوری: بهتر است باقلوا یک شب در شربت بماند!

روش تهیه ی شربت:

ابتدا شكر را با آب روی اجاق قرار دهید تا شكر كاملا  حل شود و بجوشد. در آستانه ی شربت شدن، زاج، جوهرلیمو و گلا ب را به آن بیفزائید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بر دارید.

روش تهیه ی مواد میانی:

كافی است تمام مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، باقلوای گل تعداد بازديد: 681 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز