Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:59

5
اسفند
آدمک های زنجبیلی

آدمک های زنجبیلی

طرز تهیه آدمک های زنجبیلی

آدمک های زنجبیلی

 

 

مواد لازم برای 10 عدد:

 

كره...................................۱۲۵ گرم

شكر قهوه ای ....................۶۰ گرم

عسل رقیق  ......................۹۰ گرم

تخم مرغ..............................۱ عدد

آرد  .................................۲۸۰ گرم

بیكینگ پودر  .....................یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجبیل.......................۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

كره، شكر قهوه ای و عسل رقیق شده را درون كاسه ی همزن برقی بریزید و همه ی مواد را حدود ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآ‌ید. آ‌نگاه تخم مرغ را اضافه كنید و دوباره حدود ۱ دقیقه بزنید. همه ی مواد خشک را نیز با هم مخلوط كنید و پس از الک كردن به مابقی مخلوط بیفزائید. حالا  همه ی مواد را خوب با هم مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآ‌ید. اكنون خمیر آ‌ماده را درون كیسه ی نایلون قراردهید و حدود نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک خمیر را با وردنه به قطر ۳ میلیمتر باز كنید و با برشگر آ‌دمک برش دهید و داخل سینی بچینید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد گرم كنید و آ‌دمک ها را حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا كاملا  طلا ئی شوند. بعد آ‌نها را از فر خارج كنید و روی پنجره ی فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس با كرم رویال رنگی تزئین كنید.

یادآ‌وری: شیرینی آ‌دمک های زنجبیلی بیشتر جنبه تزئینی دارد و نسبت به سایر بیسكوئیت‌‌ها سفت تر است تا شكل خود را بهتر حفظ كند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آدمک های زنجبیلی تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز