Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 19:07

5
اسفند
سوهان کنجدی

سوهان کنجدی

طرز تهیه سوهان کنجدی

سوهان کنجدی

 

 

مواد لازم برای تهیه ی حدود 60 عدد سوهان:

 

شكر.........................۲۰۰ گرم

كره ...........................۵۰ گرم

كنجد بو داده ..............۱۲۰ گرم

گردو .........................۵۰ گرم

خلا ل پسته ................۲ قاشق سوپخوری

مغز آفتابگردان.............۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

شكر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پس از ذوب شدن، كارامل شود. سپس كره را به قطعات كوچک تقسیم كنید و به شكر كارامل شده بیفزائید و هم بزنید تا كره با كارامل مخلوط شود. در این مرحله، كنجد و گردوی خرد شده را اضافه كنید و سریع هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شود. سپس این مایه را روی كاغذ آلومینیوم – كه از قبل چرب كرده اید – بریزید و با پشت قاشق یا وردنه ی كوچک، آن را كاملا  نازک و صاف كنید. بعد خلا ل پسته و مغز آفتابگردان را روی آن بپاشید و با قاشق كمی بفشارید تا به سوهان بچسبد. حالا  بلا فاصله با چاقو خطوط برش را روی سوهان كنجدی ایجاد كنید و بعد از سرد شدن، آن را كاملا  برش دهید و جدا نمائید.

یادآوری ۱ : می توانید قالب مربع شكلی به ابعاد ۲۵ف۲۵ سانتیمتر را با فویل بپوشانید و سوهان را داخل آن آماده كنید تا صاف و منظم تر شود.

یادآوری۲ :  سرعت عمل شما در تهیه ی سوهان كنجدی بسیار مهم است; زیرا سوهان بعد از خشک شدن، كاملا  خشک و شكننده خواهد شد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوهان کنجدی تعداد بازديد: 592 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز