Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 19:17

5
اسفند
نان پنجره ای

نان پنجره ای

طرز تهیه نان پنجره ای

نان پنجره ای

 

 

مواد لازم برای 10 عدد نان پنجره ای بزرگ :

 

نشاسته ................................۷۵ گرم

گلا ب .....................................۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

تخم مرغ .................................۵ عدد

آرد ........................................۷۵ گرم

روغن مایع برای سرخ كردن.........به میزان لا زم

پودر شكر ..............................۱۰۰ گرم

پسته‌ی  آسیاب شده..............۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

نشاسته را در ظرفی مناسب بریزید و گلا ب را به آن بیفزائید تا خمیر شود ولی زیاد رقیق نباشد. بعد تخم مرغ ها را اضافه كنید و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد را بیفزائید و مایه را داخل صافی بریزید و صاف كنید. آنگاه بگذارید یک ساعت بماند. در ظرفی مناسب روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. قالب مخصوص نان پنجره ای را داخل روغن قرار دهید و هنگامی كه دسته ی قالب داغ شد، از روغن خارج كنید و در مایه فرو برید; به طوری كه تا لبه ی قالب را بگیرد. بعد داخل روغن بگذارید و قالب را تكان دهید تا خمیر از آن جدا و هر دو طرف آن طلا ئی شود. پس از آن، روی هوله ی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی خود را از دست بدهد; و به همین ترتیب عمل كنید تا مایه تمام شود. نان پنجره ای را در ظرف مورد نظر بچینید و با پودر شكر و پودر پسته تزئین كنید.

یادآوری: ممكن است تهیه ی نان پنجره ای قدری مشكل به نظر برسد; اما با تجربه ای اندک این مشكل حل خواهد شد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان پنجره ای تعداد بازديد: 681 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز