Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:59

4
اسفند
بیسکویت پروانه

بیسکویت پروانه

طرز تهیه بیسکویت پروانه

بیسکویت پروانه

 

 

مواد لازم برای 16  عدد:

 

كره...................................................۱۲۵ گرم

شكر  ...............................................۱۵۰ گرم

تخم مرغ ............................................۱ عدد

وانیل.................................................یک چهارم قاشق چایخوری

آرد.....................................................۲۵۰ گرم

بیكینگ پودر .........................................یک چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل..........................................۴۰ گرم

پودر نارگیل اضافی ...............................۲۵ گرم

 

مواد رویه:

مارش مالوی سفید و صورتی .........................................۱۰۰ گرم

مارمالا د توت فرنگی ......................................................۸۰ گرم

 

روش تهیه :

 

كره، شكر، تخم مرغ و وانیل را داخل كاسه ی همزن بریزید و خوب بزنید تا كاملا  صاف و یكدست شود. آ‌رد، بیكینگ پودر و پودر نارگیل را اضافه كنید تا مواد به شكل خمیر درآ‌ید. خمیر را داخل كیسه ی نایلونی بگذارید و حدود ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.خمیر را روی سطحی آردپاشی شده با وردنه به قطر۳ میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل پروانه برش دهید  و روی سینی بچینید و داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۱۲ دقیقه قرار دهید.مارش مالوها را به قطعات كوچک برش دهید و روی پروانه ها مطابق شكل قرار دهید و به مدت ۱ دقیقه دوباره داخل فر بگذارید تا مارش مالوها ابتدا كمی آ‌ب شده، بعد با هم مخلوط شوند و سطح روی پروانه ها یكدست شود. حالا  آ‌نها را از فر خارج كنید و روی پنجره ی فلزی قرار دهید و پودر نارگیل اضافی را روی باله های پروانه بریزید و برای قسمت تنه ی پروانه، از مارمالا د توت فرنگی استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت پروانه تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز