Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:07

4
اسفند
رولت حلوا

رولت حلوا

طرز تهیه رولت حلوا

لیلا آیانی صفت 

 

مواد لازم برای حدود 50 عدد:

 

 آرد گندم..................................۷۰۰ گرم

آرد برنج....................................۳۰۰ گرم

كره ی ذوب شده........................۲۵۰ گرم

روغن جامد...................................۲ قاشق سوپخوری

هل پودر شده  .............................۱ قاشق چایخوری

شكر  .....................................۶۰۰ گرم

آب .........................................۵۰۰ میلی لیتر

گلا ب ....................................۲۰۰ میلی لیتر

زعفران سائیده ...........................۱ مثقال

نان میكادو ................................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

آ‌رد گندم را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملا یم تفت دهید تا بوی خامی آ‌رد گرفته شود و كمی تغییر رنگ دهد. آ‌رد برنج را اضافه كنید و مجددا تفت دهید. در ظرف دیگری، آ‌ردهای سرخ شده را الک كنید و روی حرارت قرار دهید (الک كردن آ‌رد در این مرحله باعث می شود تا آ‌رد در روغن گلوله نشود و یكدست بماند). كره را همراه با روغن جامد به آ‌رد بیفزائید و خوب سرخ كنید و مرتب و سریع هم بزنید تا آ‌رد نسوزد. در ظرفی مناسب شكر و آ‌ب را مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكر حل شود. همین كه مایه جوشید، آ‌ن را از روی حرارت بردارید و گلا ب و زعفران را به آ‌ن بیفزائید.

آ‌رد بو داده را از روی حرارت بردارید و پس از افزودن هل، خوب مخلوط كنید. بعد شربت را اضافه كنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شربت به خورد آ‌رد برود و از ظرف جدا شود. مقداری از حلوای گرم را روی یک تكه نان میكادو پهن كنید و رول كنید و پس از خنک شدن، به اندازه ی دلخواه ببرید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، رولت حلوا تعداد بازديد: 921 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز