Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:23

3
اسفند
شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

 

 

مواد لازم برای خمیر اول :

 

آرد سفید ....................................۲۵۰ گرم

آرد نخودچی.................................۲۵۰ گرم

آرد برنج .....................................۲۵۰ گرم

روغن جامد.................................۳۷۵ گرم

زنجبیل .....................................۱ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای خمیر شیرین :

 

تخم مرغ .................................۳ عدد كوچک

شكر.......................................۲۲۵ گرم

شیر ......................................۱۲۵ میلی لیتر

وانیل......................................یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران...................................به میزان لا زم

زرده ی تخم مرغ....................۱ عدد

 

روش تهیه :

 

آرد، آرد نخودچی، آرد برنج و زنجبیل را با هم مخلوط كنید. بعد روغن را در كاسه ای بریزید و آرد مخلوط شده را كم كم به آن اضافه كنید و با همزن هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

روش تهیه ی قسمت دوم:

تخم مرغ، شكر، شیر و وانیل را با هم مخلوط كنید. حالا  مواد خمیر اول و خمیر شیرین را با هم مخلوط كنید و آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا كاملا  سرد و خنک شود. بعد آن را از یخچال بیرون آورید و با وردنه، خمیر را به ضخامت ۱ سانتیمتر پهن كنید و مخلوط زرده ی تخم مرغ و زعفران را با برس روی خمیر بمالید. بعد با شانه ی شیرینی پزی، خمیر را به صورت عمودی شیار شیار كنید و با قالب شیرینی زبان، آن را قالب بزنید و در سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه كنار بگذارید. سپس در فر از قبل گرم شده، با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی كه شیرینی ها اندكی طلا ئی شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی پادرازی تعداد بازديد: 488 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز