Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:52

3
اسفند
شیرینی گردوروسی

شیرینی گردوروسی

طرز تهیه شیرینی گردوروسی

شیرینی گردوروسی

 

 

مواد لازم خمیر :

 

آرد ...................................۲۲۰ گرم

وانیل.................................یک چهارم قاشق چای خوری

بیكینگ پودر .......................یک چهارم قاشق چای خوری

پودر قند............................۱ قاشق سوپ خوری

كره................................۱۰۰ گرم

زرده ی تخم مرغ ..............۲ عدد

ماست...........................۱۰۰ گرم

 

مواد میانی :

 

پودر بادام ..........................۲۰۰ گرم

پودر قند............................۲۰۰ گرم

پودر هل  ............................۱ قاشق چای خوری

عسل  .............................۱ قاشق سوپ خوری

گلا ب .............................یک سوم پیمانه

 

روش تهیه :

 

آرد، وانیل، بیكینگ پودر و پودر قند را با هم مخلوط كنید و كره را به آن بیفزائید و با دست مخلوط سازید. سپس زرده های تخم مرغ و ماست را اضافه و ورز دهید تا خمیر شود. اكنون خمیر آماده را در كیسه ی نایلونی قرار دهید و ۲ ساعت در یخچال بگذارید. سپس گلوله هائی به اندازه ی فندق درشت از خمیر درست كنید. حالا  قالب مخصوص گردو روسی را چرب كنید و روی شعله ی مستقیم اجاق بگذارید تا داغ شود. بعد گلوله های خمیر را، در قالب قرار دهید و قالب را ببندید و روی حرارت بگذارید تا پخته شود و رنگ بگیرد.

اكنون پوسته های پخته را كه هر كدام به شكل نصف پوست گردوست از قالب جدا كنید و بگذارید خنک شوند. سپس مواد میانی را با هم مخلوط كنید و داخل گردوها را پر كنید تا پوسته ها به شكل گردوی كامل درآید. و در آخر با  پودر قند تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی گردوروسی تعداد بازديد: 548 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز