Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:51

3
اسفند
پودینگ برنج با کارامل

پودینگ برنج با کارامل

طرز تهیه پودینگ برنج با کارامل

پودینگ برنج با کارامل

 

 

مواد لازم :

 

 برنج .................................۱۲۰ گرم

شیر .................................۵۰۰ میلی لیتر

شكر..................................۱۲۰ گرم

آرد ذرت..................................۱ قاشق سوپ خوری

زرده ی تخم مرغ......................۱ عدد

پوست لیموی رنده شده  .........۱ قاشق چایخوری

آب لیمو................................۱ قاشق چایخوری

 خامه................................۱۵۰ گرم

 پودر ژلا تین..........................۱ قاشق سوپ خوری

 شكر ................................۵۰ گرم

 خلا ل بادام  .......................۵۰ گرم

 كره.....................................۱ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه :

 

برنج را كاملا  بشوئید و به مدت ۳ ساعت خیس كنید. بعد آن را در قابلمه ای بریزید و شیر و شكر به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد تا برنج كاملا  پخته و نرم شود. سپس آرد ذرت را با كمی شیر سرد و زرده ی تخم مرغ مخلوط كنید و به مخلوط شیر و برنج بیفزائید و پس از چندین جوش، از روی حرارت بردارید. آنگاه پوست لیمو و آب لیمو را اضافه كنید و بعد از سرد شدن، خامه و ژلا تین را به آن بیفزائید و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملا  سفت شود. حالا  در تابه ای ۵۰ گرم شكر را بریزید و حرارت دهید تا طلا ئی رنگ شود. سپس بادام و كره را اضافه كنید و زمانی كه كارامل شد، روی پودینگ  كه از یخچال درآورده اید– بریزید و میل كنید.

نكته: اگر ژلا تین به صورت ورق بود آن را داخل آب سرد می گذاریم تا نرم شود و به طریق بن ماری حل می كنیم. اگر به صورت پودر بود با ۳ قاشق سوپ خوری آب مخلوط و  به طریق بن ماری (روی بخار آب) آن را آماده می كنیم.

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پودینگ برنج با کارامل تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز