Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:43

2
اسفند
حلوای نشاسته

حلوای نشاسته

طرز تهیه حلوای نشاسته

پروین اکبری 

 

مواد لازم 

آرد برنج  ............................................۱۵۰ گرم

نشاسته ی گل...................................۵۰ گرم

آب سرد ..........................................۲۰۰ میلی لیتر

 گلاب ............................................۳۰۰ میلی لیتر

شكر .............................................۳۰۰ گرم

زعفران آب شده.................................۱ قاشق سوپ خوری

كره ی آب شده ...............................۵۰ گرم

خلال پسته....................................۵۰ گرم

خلال بادام ....................................۵۰ گرم

 

روش تهیه:

 

آرد برنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بومی خامی آن گرفته شود. نشاسته را در آب سرد حل كنید و خوب هم بزنید و از صافی رد كنید. آرد برنج را از روی حرارت بردارید و گلا ب، شكر و نشاسته ی حل شده را با آن مخلوط و از صافی رد كنید و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتبا به هم بزنید تا كمی سفت شود. بعد زعفران و كره را به آن بیفزائید و حرارت را ملا یم كنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و به روغن بیفتد. سپس در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با خلا ل پسته و بادام تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای نشاسته تعداد بازديد: 662 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز