Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:28

2
اسفند
بستنی آلبالویی

بستنی آلبالویی

طرز تهیه بستنی آلبالویی

بستنی آلبالویی

 

 

  مواد لا زم

زرده تخم مرغ  ....................................... ۲ عدد

شكر   .............................................. ۲۰۰ گرم

شیر   ................................................ ۴۰ میلی لیتر

آلبالوی هسته گرفته  .......................  ۲۵۰ گرم

وانیل  .............................................  مقداری

آب لیموترش  .................................  ۱ قاشق سوپ خوری

پودر ژلا تین  ..................................  ۱ قاشق چای خوری

خامه فرم گرفته  .........................  ۱۵۰ گرم

 

روش تهیه:

زرده های تخم مرغ و شكر را با هم زن برقی بزنید. شیر را بجوشانیدو به تدریج به زرده زده شده اضافه كرده و مجددا روی حرارت قرار دهید. (هم زدن را تا جایی ادامه دهید كه مایه ببندد). سپس آلبالو را به صورت پوره درآورده و به همراه وانیل به مایه بیفزایید. آن گاه از روی حرارت برداشته و آب لیمو را اضافه كنید. ژلا تین را روی دو قاشق سوپ خوری آب سرد بپاشید و روی بخار آب جوش حل كنید. سپس به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شوند. آن گاه بگذارید كاملا  سرد شود. سپس خامه را با مواد تركیب كرده، بستنی را داخل ظرف مناسبی بریزید و در فریزر قرار دهید. پس از دو ساعت ظرف محتوی بستنی را از فریزر خارج كرده، با همزن برقی بزنید. و مجددا در فریزر قرار هید. این عمل را ۴-۳ بار تكرار كنید تا بستنی ببندد ولی یخ نزد. پس از ۲۴ ساعت بستنی آماده سرو می باشد. در صورت تمایل می توانید از مقداری شربت آلبالو برای تزیین روی بستنی استفاده نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بستنی آلبالویی تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز