Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:50

2
اسفند
گاتا

گاتا

طرز تهیه گاتا

گاتا

 

 

مواد لا زم برای تهیه۴ عدد خمیر

زرده تخم مرغ  ....................................... ۲ عدد

مارگارین  ...........................................  ۱۰۰ گرم

سركه سفید   .......................................  ۱ قاشق سوپ خوری

شكر   .................................................  ۲ قاشق سوپ خوری

آب ولرم    ...........................................  ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)

نمک  ................................................ ۴/۱ قاشق چای خوری

آرد  ................................................... به مقدار لا زم (در حدی كه مایه، خمیر شود)

مواد لا زم میانی

مارگارین   .......................................... ۲۵۰ گرم

آرد ..................................................... ۱ پیمانه

 

مواد لا زم خمیر شیرین برای وسط گاتا

شكر  ...............................................  ۲۰۰ گرم

مارگارین  ........................................... ۱۰۰ گرم

بیكینگ پودر  ....................................... ۴/۱ قاشق چای خوری

آرد  .................................................. ۷۰ گرم

وانیل  ................................................ ۴/۱ قاشق چای خوری

 

روش تهیه:

برای تهیه خمیر، همه مواد را با هم مخلوط كرده تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. سپس روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه استراحت كند آن گاه خمیر را پهن كرده و مواد میانی را وسط خمیر قرار داده و به صورت بقچه ببندید و بعد با وردنه خمیر را پهن كرده و ۴ لا ، تا بزنید. این عمل را ۳ بار تكرار كنید و هر بار ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. در این مرحله خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز كنید و آن را به چهار مستطیل یكسان برش دهید (در واقع هر مستطیل یک عدد گاتا به شما می دهد) سپس یک قسمت را انتخاب كرده و مقداری از خمیر شیرین را وسط آن قرار داده و خمیر را تا بزنید و به كمک یک چنگال لبه های خمیر را به هم بچسبانید و روی آن را فرم داده و با زرده تخم مرغ برس بزنید این كار را برای سه قسمت دیگر خمیر نیز تكرار كنید. آن گاه در سینی چیده و روی سینی را با نایلون كاملا  بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت بماند بعد نایلون را برداشته و در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. سپس درجه فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد كاهش داده و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. این گاتا را می توانید به صورت  مربع یا مستطیل و یا دایره فرم دهید.

روش تهیه لا یه میانی:

شكر و كره را با همزن برقی بزنید، سپس پكینگ پودر، وانیل و آرد را اضافه كنید.

برچسب ها: گاتا، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 617 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز