Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 14:15

29
بهمن
ژله ی میوه ای

ژله ی میوه ای

طرز تهیه ژله ی میوه ای

ژله ی میوه ای

 

 

مواد لازم : 

 

ورق ژلا تین (ذح۱۵ف۷) ..............................۶ عدد

اسانس میوه.........................................۳ یا ۴ قطره

آب كمپوت گیلا س ......................................۱ لیتر

شكر  ...................................................۲۰۰ گرم

وانیل ......................................................یک دوم قاشق چای خوری

كمپوت آناناس...........................................۱ عدد

میوه ی دلخواه برای تزئین  .........................به میزان لا زم

موز  .......................................................۱ عدد

 

روش تهیه :

 

آب كمپوت را با شكر روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكر در آب حل شود; پس از آن ورقه های ژلا تین را در آب سرد خیس كنید; سپس مواد را از روی حرارت بردارید و ژلا تین نرم شده را به آن اضافه كنید; بعد وانیل و اسانس مورد نظر را بیفزایید; آن گاه در قالب ژله، مقداری میوه چیده و قدری از مایه آماده را روی آن بریزید و برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود، این عمل كمک می كند تا میوه ها به ته قالب چسبیده و هنگام افزودن تمام ژله، روی سطح قالب شناور نگردند و زمانی كه ژله را برمی گردانید زیباتر جلوه كنند; سپس از فریزر خارج كرده و باقی مانده ی ژله را بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله كاملا  ببندد بعد كه از یخچال خارج كردید ابتدا به كمک چاقو و یا وسیله ی نوک تیزی دور ژله را از قالب جدا كنید سپس قالب را تا جایی كه حاوی ژله است، لحظه ای در آب جوش فرو كرده و در ظرف مناسب برگردانید و با میوه تزیین كنید.

توجه: به جای ورق  های ژلا تین می توانید دو قاشق چای خوری پودر ژلا تین را در ۴ قاشق سوپ خوری آب سرد حل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ژله ی میوه ای تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز