Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:02

29
بهمن
کیک با میوه های خشک و تزیین مارسیپان

کیک با میوه های خشک و تزیین مارسیپان

طرز تهیه کیک با میوه های خشک و تزیین مارسیپان

کیک با میوه های خشک و تزیین مارسیپان

 

 

مواد لازم : 

 

كره..........................................۱۵۰ گرم

شكر .......................................۱۷۵ گرم

تخم مرغ .....................................۳ عدد

آرد سفید ................................۲۳۵ گرم

آرد برنج.....................................۲۵ گرم

نمک   .....................................یک هشتم قاشق چای خوری

بیكینگ پودر  ...............................۲ قاشق چای خوری

رنده ی پوست لیمو .....................۱ قاشق سوپ خوری

آب لیموترش  ............................۴ قاشق سوپ خوری

میوه ی  خشک ......................۲۰۰ گرم

خمیر مارسیپان  .....................۵۰۰ گرم

رنگ مجاز خوراكی   ....................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

كف قالب گردی به قطر ۲۰ سانتی متر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با كره یا روغن جامد كاملا  چرب كنید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (شماره ی ۴) گرم كنید.

ابتدا برای تهیه ی كیک شكر و كره را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه بزنید تا كاملا  سبک شود سپس تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كرده بعد رنده ی پوست لیمو و آب لیموترش را اضافه نمایید و سپس مواد خشک (آرد برنج، آرد سفید، نمک، بیكینگ پودر) را به مواد فوق بیفزایید و در آخر میوه های خشک را نیز اضافه كنید و در قالب مورد نظر ریخته و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از اینكه كیک پخته شد از فر خارج نموده و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج نمایید.

برای تزیین این كیک مارسیپان را به همرا كمی پودر قند ورز داده (فقط سطح میز را كمی پودر قند بپاشید). سپس كمی رنگ سبز به خمیر اضافه كنید. بعد آن را با وردنه ی معمولی به قطر نیم سانتی متر پهن كرده و با یک وردنه طرح دار یک بار روی خمیر بكشید (دقت كنید كه فقط یک بار روی خمیر بكشید تا نقش مورد نظر روی خمیر بیفتد) سپس آن را به كمک وردنه بلند كرده و روی كیک بیندازید. اطراف كیک را تمیز كرده و قسمت های اضافی خمیر را با چاقو بردارید و بعد به وسیله رنگ های دلخواه روی كیک را تزیین كنید (در اینجا برای برگ ها از رنگ سبز و برای خود گل از رنگ نارنجی استفاده شده است) در صورت نداشتن وردنه طرح دار می توانید از انواع مهرهای چوبی برای نقش دادن روی خمیر استفاده كنید.

نكته: دقت كنید خمیر مارسیپان را خیلی ورز ندهید چون به دلیل داشتن پودر بادام ممكن است به روغن بیفتد. همچنین برای رنگ كردن گل ها رنگ را با كمی آب مقطر رقیق كنید و بعد مورد استفاده قرار دهید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک با میوه های خشک و تزیین مارسیپان تعداد بازديد: 810 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز