Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:33

29
بهمن
تارت لیموترش

تارت لیموترش

طرز تهیه تارت لیموترش

تارت لیموترش

 

 

 

مواد لازم خمیر:

 

آرد ..............................................۱۵۰ گرم

پودر شكر .....................................۲ قاشق سوپ خوری

كره ی سرد و خرد شده .................۱۲۵ گرم

آب  سرد .....................................۲تا ۴ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم میانی : 

 

خامه ...........................................۱۵۰ گرم

پودر شكر ....................................۱۰۰ گرم

تخم مرغ .........................................۴ عدد

رنده ی پوست لیمو ..........................۲ قاشق چای خوری

آب لیمو ..........................................یک سوم پیمانه(۸۰ میلی لیتر)

 

روش تهیه :

 

آرد، پودر شكر و كره ی خرد شده را با هم مخلوط كرده و با نوک انگشتان كره را به خورد آرد بدهید; سپس با افزودن كمی آب، مواد را خمیر كنید و  خمیر را كمی مالش دهید تا چسبندگی لا زم را پیدا كند، پس از آن در كیسه  ی نایلونی گذاشته و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید; سپس روی سطحی آرد پاشی شده خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز كرده و داخل قالب مخصوص  تارت به قطر ۲۲ سانتی متر بیندازید. اضافه های خمیر را بریده و با چنگال بر روی خمیر، چند سوراخ ایجاد كنید. روی خمیر داخل قالب را كاغذ روغنی انداخته و مقداری لوبیا روی آن بریزید و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه  ی فارنهایت قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه از فر خارج كرده كاغذ روغنی و لوبیا را برداشته اجازه دهید سرد شود; سپس با مواد میانی، آن را پر كرده و مجددا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

 

روش تهیه ی مواد میانی:

تمام مواد را با هم مخلوط كرده و با همزن برقی بزنید تا زمانی كه مواد پف كرده و كاملا  صاف و یک دست شود.

نكته: خمیر تارت بعد از پخت پف كرده و وسط قالب را پر می كند. قرار دادن كاغذ روغنی و لوبیا روی  قالب از پف كردن خمیر و بالا  آمدن آن جلوگیری می نماید تا فضای كافی برای قرار دادن مواد میانی باقی بماند.

نكته: توضیح در مورد قالب تارت در شماره ی ۵ مجله ی آشپزباشی (همین شماره) آمده است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت لیموترش تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز