Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:15

28
بهمن
تارت گردویی و قهوه

تارت گردویی و قهوه

طرز تهیه تارت گردویی و قهوه

تارت گردویی و قهوه

 

 

مواد لازم خمیر : 

 

آرد.....................................................یک و یک دوم پیمانه (۱۸۵ گرم)

پودر قند ..............................................۳ قاشق سوپ خوری

كره خرد شده.......................................۱۲۵ گرم

گردوی خردشده  ................................(یک دوم پیمانه) ۶۵ گرم

زرده تخم مرغ .......................................۱ عدد

 

مواد لازم میانی : 

 

كره  ....................................................۱۲۵ گرم

شكر...................................................۹۰ گرم

خامه ..................................................۴ قاشق سوپ خوری

آرد......................................................۳ قاشق سوپ خوری

قهوه فوری...........................................۲ قاشق چای خوری

آب داغ ...............................................۲ قاشق چای خوری

گردوی درشت خرد شده........................یک سوم پیمانه (۴۰ گرم)

شكر  ................................................۱ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه : 

 

ابتدا آرد را الک كنید، سپس همراه با پودر قند داخل ظرفی ریخته و با كره ورز دهید. گردو را اضافه كرده و هم بزنید بعد زرده  ی تخم مرغ را بیفزایید و ورز دهید تا خمیر به دست آید. آن گاه روی آن را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. سپس خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم كرده و داخل قالب های كنگره دار كوچک پهن كرده و سطح آن را با چنگال سوراخ كنید. آن گاه قالب ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فری كه از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم نموده اید قرار دهید تا نان ها طلا یی شود. اكنون از فر خارج كرده و مواد میانی را روی نان ها بریزید و در نهایت گردو و شكر بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید.

روش تهیه مواد میانی:

كره و شكر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید و تا زمان حل شدن شكر به هم بزنید و سپس بگذارید ۵ دقیقه آهسته بجوشد. اكنون از روی حرارت برداشته و با همزن، خامه و آرد را زده و به مخلوط حاصل اضافه نمایید و دوباره روی حرارت قرار دهید و سه دقیقه دیگر هم بزنید و از روی حرارت برداشته و قهوه ی حل شده در آب داغ را اضافه نمایید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت گردویی و قهوه تعداد بازديد: 1412 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز