Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:35

28
بهمن
شکلات مارسیپان

شکلات مارسیپان

طرز تهیه شکلات مارسیپان

شکلات مارسیپان

 

 

مواد لازم :

 

خمیر مارسیپان...................۴۵۰ گرم

كشمش ریز .......................۵۰ گرم

مربای آلبالو .......................۶۰ گرم

پودر زنجبیل  .......................یک چهارم قاشق چای خوری

شكلا ت سیاه آب شده ........به میزان لا زم

شكلا ت سفید آب شده........به میزان لا زم

 

روش تهیه : 

 

كشمش را تا حد ممكن خرد كنید; سپس مربای آلبالو را نیز كمی خرد كنید; (توجه داشته باشید كه مربای آلبالو باید بدون شربت باشد) بعد كشمش و آلبالو را با زنجبیل مخلوط كرده و این مواد را به خمیر مارسیپان بیفزایید و با دست كمی مالش دهید. بعد، از این مواد گلوله هایی به اندازه ی فندق آماده كرده ودر شكلا ت سیاه بغلتانید و هر سه گلوله را به شكل مثلث در كنار هم روی كاغذ روغنی قرار دهید; به طوری كه بعد از سرد شدن به هم بچسبد. اكنون شكلا ت ها را در یخچال قرار داده و بعد از سرد شدن، با شكلا ت سفید روی آن را تزیین كنید.

نكته: تهیه ی خمیر مارسیپان در شماره ی یک مجله به طور كامل به چاپ رسیده است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شکلات مارسیپان تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز