Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:49

28
بهمن
مسقطی سیرجان

مسقطی سیرجان

طرز تهیه مسقطی سیرجان

مسقطی سیرجان

 

 

مواد لازم : 

 

نشاسته گل ............................۱۲۰ گرم

شكر........................................۱ كیلو گرم

گلا ب  .....................................۱۰۰ میلی لیتر

آب .........................................۴۰۰ میلی لیتر

روغن جامد  ............................۲۰۰ گرم آب شده

خلا ل بادام و پسته...................به میزان لا زم

زاج سفید...............................۱ نخود

دانه هل ...............................۵ گرم

 

روش تهیه

 

شكر و آب را مخلوط كرده، بگذارید بجوشد; سپس گلا ب را اضافه نموده و بعد زاج را بریزید (زاج از شكرک زدن شربت جلوگیری می كند); سپس شربت آماده شده را كنار بگذارید. نشاسته را در یک ظرف لعابی همراه با یک لیوان آب حل كرده و از صافی رد كنید و روی حرارت ملا یم گذاشته و آن قدر هم بزنید تا غلیظ شود; سپس روغن را به آن بیفزایید. وقتی خوب هم زدید شربت را كم كم اضافه كنید سپس در ظرف ریخته بگذارید تا سرد شود و خلا ل بادام و پسته را روی آن بریزید. اگر مایل باشید می توانید یک قاشق زعفران حل شده به شیره اضافه كرده و مسقطی زعفرانی نیز تهیه كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مسقطی سیرجان تعداد بازديد: 2204 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز