Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:22

28
بهمن
اسلایس شکلات و مارمالاد

اسلایس شکلات و مارمالاد

طرز تهیه اسلایس شکلات و مارمالاد

اسلایس شکلات و مارمالاد

 

 

مواد لازم : 

 

آرد......................................................۲۲۵ گرم

پودر شكر ............................................۸۰ گرم

كره ی خرد شده....................................۱۸۵ گرم

مارمالا د (به دلخواه از هر نوعی) ..............۱۲۵ گرم

پنیر خامه ای ......................................۲۵۰ گرم

شكلا ت سفید آب شده .......................۱۵۰ گرم

تخم مرغ ...........................................یک عدد

شكلا ت شیری آب شده ......................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه : 

 

قالبی مربع شكل به ابعاد ۲۳ سانتی متر را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، پودر شكر و كره را با هم مخلوط كرده و  در  كف قالب پرس كنید; سپس در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید; بعد از فر خارج كرده و پس از كمی سرد شدن با مارمالا د بپوشانید. پنیر خامه ای، شكلا ت سفید و تخم مرغ را به وسیله ی همزن برقی هم بزنید تا مخلوط شود; آن گاه این مخلوط را روی مارمالا د ریخته و صاف كنید. مجددا هم بزنید و به مدت زمان پانزده دقیقه در فر بپزید. بعد از خنک شدن به ابعاد مورد نظر برش داده و با شكلا ت شیری به اشكال ستاره، قلب و یا سایر اشكال تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلایس شکلات و مارمالاد تعداد بازديد: 1509 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز