Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:14

28
بهمن
مربای هویج

مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج

 

 

مواد لازم : 

 

۱ كیلو هویج ...............................رنده یا خلا ل، پخته شده

۱ كیلو ........................................شكر

۱ پیمانه .....................................خلا ل پرتقال

نصف قاشق چای خوری ................جوهر لیمو یا ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

۵ عدد....................................... هل

مقداری ....................................خلا ل پسته برای تزیین

۲ پیمانه ....................................آب

 

روش تهیه

 

آب و شكر را در ظرف لعابی ریخته و روی حرارت بگذارید; سپس هنگامی كه شربت كمی قوام آمد، هویج پخته و خلا ل شده، هم چنین خلا ل پوست پرتقال تلخی گرفته را به شربت بیفزایید. وقتی كه غلیظ شد جوهر لیمو را كه در مقدار كمی آب حل كرده اید به مربا بیفزایید و یا دو قاشق مرباخوری آب لیمو روی آن بریزید.

نكته ی ۱: زمانی كه شربت غلیظ شد، یعنی هنگام ریختن مربا با قاشق شربت كش آمد، در آن صورت مربا حاضر است.

نكته ی ۲: مربا را با قاشق هم نزنید; زیرا میوه ها له می شود. بهتر است ظرف مربا را تكان داده و محتوی آن را جابه جا كنید.

نكته ی ۳: اگر در تهیه ی مربا به جای شكر از قند استفاده شود، مربا براق تر خواهد شد.

نكته ی ۴: اگر مربا بیش از حد لا زم بجوشد و ترشی آن كم باشد، شكرک می زند، هم چنین شكر قبل از جوشیدن، باید در آب حل شود. اگر شربت مربا غلیظ نشود و شكر آن كم باشد، مربا كپک می زند.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مربای هویج، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 949 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز