Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:58

28
بهمن
مربای به

مربای به

طرز تهیه مربای به

مربای به

 

 

مواد لازم : 

 

یک كیلو به پوست گرفته و خرد شده

یک كیلو شكر

۳ لیوان آب

 

روش تهیه : 

 

به را در قابلمه مناسبی بریزید، آب را اضافه كرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید. سپس شكر را افزوده، هم بزنید. آتش زیر قابلمه را ملا یم كرده بگذارید به آرامی بجوشد تا رنگ بگیرد.برای خوشرنگ شدن مربا بهتر است در ظرف مسی پخته شود.

در صورتی كه بخواهید از لعاب به دانه استفاده كنید، می توانید چند عدد به دانه را داخل یک پارچه تمیز ببندید و از ابتدای پخت داخل قابلمه بگذارید و بعد از یكی دو ساعت از قابلمه خارج كنید. برای خوش رنگ شدن مربای به، بهتر است آن را داخل قابلمه مسی طبخ نمایید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای به تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز