Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:05

28
بهمن
کیک اسفنجی با رویه مارسی پان

کیک اسفنجی با رویه مارسی پان

طرز تهیه کیک اسفنجی با رویه مارسی پان

کیک اسفنجی با رویه مارسی پان

 

 

مواد لازم : 

 

یک عدد ..................................كیک اسفنجی

۵۰۰ گرم ...............................خامه فرم گرفته

یک عدد................................. موز

به مقدار لا زم .........................مغز گردو

۵۰۰ گرم............................... پودر بادام

۲۵۰ گرم ...............................پودر شكر

۲۵۰ گرم............................... شكر

۲ عدد............................... سفیده تخم مرغ

رنگ خوراكی

 

روش تهیه 

 

كیک اسفنجی را از ارتفاع برش داده و خامه بمالید. موز و مغز گردو را لا ی كیک بپاشید و بعد دیواره ها و سطح كیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید. خمیر مارسی پان را با وردنه پهن كرده، روی كیک قرار دهید و تزیین كنید.

 

روش تهیه خمیر مارسی پان:

بادام را خیس كرده، پوست آن را بگیرید و بگذارید تا خوب خشک شود. سپس آن را پودر كرده، با پودر شكر، سفیده تخم مرغ و شكر مخلوط كنید و خمیر به دست آمده را ۳ بار چرخ نمایید. بعد روی سطح كار همراه با پودر قند، خمیر را كمی ورز داده و سپس رنگ مورد نظر را به آن بیفزایید و برای روی كیک از آن استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک اسفنجی با رویه مارسی پان تعداد بازديد: 535 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز