Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:09

6
مرداد
بیسكویت ترد بادام زمینی

بیسكویت ترد  بادام زمینی

كره، شكر و كره بادام زمینی را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید.

مژگان فرهنگ

 

 

مواد لازم برای 86 عدد

كره                                    250 گرم

شكر قهوه‌ای                       300 گرم

كره بادام زمینی                  250 گرم

سفیده تخم‌مرغ                  4 عدد

اسانس وانیل                     1 قاشق چایخوری

آرد                                    300 گرم

بیكینگ‌پودر                        یك‌دوم قاشق چایخوری

كورن فلكس                      160 گرم

بادام زمینی خرد كرده         130 گرم

پودر نارگیل                        100 گرم

پرك جو                             90 گرم

عسل و پودر پسته برای تزئین     به میزان لازم

روش تهیه بیسكویت ترد  بادام زمینی

كره، شكر و كره بادام زمینی را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را درون این مایه بریزید و كورن فلكس، بادام زمینی، پرك جو و پودر نارگیل را به آن بیفزائید.

حالا خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون هر بار به اندازه نصف قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه شیرینی را بپزید. آن‌گاه روی شیرینی‌ها عسل بریزید و با پسته بیارائید.

یادآوری: پرك جو را اندكی خرد كنید.

 

برچسب ها: بیسکویت، مواد لازم بیسکویت، بیسکویت ترد، بیسکویت بادام زمینی، روش تهی بیسکویت تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز