Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:36

3
آذر
شيرينی پنجه غاز

شيرينی پنجه غاز

پنیر، كره، آرد، بیكینگ‌پودر و وانیلین را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید.

آشپز مهمان: مریم كریم پور

 

مواد لازم شيرينی پنجه غاز

برای 32 عدد
پنیر خامه‌ای                   200 گرم
كره‌ی سرد و خرد كرده     200 گرم
آرد                               حدود 450 گرم
بیكینگ‌پودر                    یك‌دوم قاشق چایخوری
وانیلین                         یك‌هشتم قاشق چایخوری
شكر                            به میزان لازم

روش تهیه شيرينی پنجه غاز

پنیر، كره، آرد، بیكینگ‌پودر و وانیلین را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه خمیر را در كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر، قالب بزنید.

حالا دایره‌های خمیر را جدا جدا، روی شكر بزنید و به شكل نیم دایره تا كنید به گونه‌ای كه شكر داخل خمیر قرار بگیرد. اكنون هر نیم دایره‌ را دوباره در شكر بزنید و تا كنید تا به شكل مثلث درآید و شكر داخل خمیر قرار بگیرد! اینك روی این مثلث‌ها شكر بپاشید و چنگال بكشید و در سینی چربكرده بچینید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

یادآوری: چنانچه خمیر چسبنده بود می‌توانید اندكی آرد به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، شیرینی و دسر، مواد لازم شيرينی پنجه غاز، روش تهیه شيرينی پنجه غاز، شيرينی پنجه غاز تعداد بازديد: 1087 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز