Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:55

31
تیر
نان برنجي يزدی

نان برنجي يزدی

طرز تهیه نان برنجي يزدی

نان برنجي يزدی

 

 

مواد لازم برای 50 عدد

روغن صاف ..............................200 گرم

سفیده‌ی تخم‌مرغ......................1 عدد

زرده‌ی تخم‌مرغ .........................2 عدد

پودر هل ..................................1 قاشق چایخوری

پودر شكر ................................150 گرم

گلاب.......................................1 قاشق سوپخوری

آرد برنج....................................250 گرم

آرد ..........................................150 گرم

تخم خرفه .................................به میزان لازم

روش تهیه

 

روغن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه سفیده و زرده‌های تخم‌مرغ و هل را بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر با همزن برقی بزنید. سپس پودر شكر را افزوده و مخلوط كنید. حالا گلاب و هر دو آرد را درون مایه‌ی فراهم‌كرده بریزید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را بین دو ورقه كاغذ روغنی بگذارید و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. اینك خمیرهای برش‌خورده را در سینی چربكرده بچینید، رویشان مهر بزنید و تخم خرفه بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و نان برنجی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید.

یادآوری: رنگ این شیرینی پس از پختن، نمی‌باید تیره شود و بایستی سفید بماند!

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان برنجي يزدی تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز