Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:56

31
تیر
شيرينی انگشتی خرما و شكــــلات (بدون فــــــر)

شيرينی انگشتی خرما و شكــــلات (بدون فــــــر)

طرز تهیه شيرينی انگشتی خرما و شكــــلات

شيرينی انگشتی خرما و شكــــلات

 

 

مواد لازم برای حدود 60 عدد

 

بیسكویت پودر كرده.................................250 گرم

گردوی برشته و خرد كرده.........................60 گرم

خرمای خرد كرده....................................400 گرم

پودر نارگیل ..........................................45 گرم

شكلات آبكرده.....................................100 گرم

كره‌ی آبكرده........................................50 گرم

عسل ...............................................60 میلی‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

شیرعسلی ......................................250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

پودر كاكائو   .....................................1 قاشق سوپخوری

كنجد بو داده...................................90 گرم

روش تهیه

 

بیسكویت، گردو، خرما و پودر نارگیل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه شكلات، كره، عسل، شیرعسلی و پودر كاكائو را در ظرف مناسب دیگری بریزید و یك دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه‌ی روان و یكدستی حاصل شود. سپس صبر كنید تا این مایه خنك شود و آن را به مخلوط بیسكویت بیفزائید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. حالا روی خمیر فراهم كرده را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا قدری سفت شود. اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از این خمیر بردارید و رول كنید. آن‌گاه رول‌های فراهم كرده را در كنجد بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی انگشتی خرما و شكــــلات تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز