Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:05

31
تیر
حلوای شير و نارگيل (ويــــژه رمضان)

حلوای شير و نارگيل (ويــــژه رمضان)

طرز تهیه حلوای شير و نارگيل

آشپز ميهمان: منيژه غفوری 

 

مواد لازم برای 8 نفر

شیر.....................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكر ..................................400 گرم

گلاب.................................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

هل آسیاب كرده ...................1 قاشق چایخوری

زعفران حلكرده.....................1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل..........................150-200 گرم

خلال پسته برای تزئین..........به میزان لازم

 

روش تهیه

 

شیر و شكر را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه شیر را 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس گلاب، هل و زعفران را درون شیر بریزید و مخلوط كنید. اكنون مخلوط فراهم كرده را از روی حرارت بردارید و پودر نارگیل را كم‌كم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا سفت شود و خودش را بگیرد! اینك حلوا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با خلال پسته بیارائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای شير و نارگيل تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز