Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 00:13

3
تیر
بيسكويت ساندويچی مربائی

بيسكويت ساندويچی مربائی

طرز تهیه بيسكويت ساندويچی مربائی

بيسكويت ساندويچی مربائی

 

 

مواد لازم برای حدود40 عدد

كره ................................175  گرم

پودر شكر  .......................50 گرم

وانیلین...............................یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد....................................115 گرم

آرد ذرت  ............................50 گرم

مارمالاد توت فرنگی  ............200 گرم

پودر شكر  برای تزئین  ..........به میزان لازم

 

روش تهیه

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، پودر شكر و وانیلین را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط آرد و آرد ذرت را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا مایه‌ی فراهم كرده را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی، دارای ماسوره‌ی كنگر‌ه‌دار بریزید و هر بار گل‌هائی از آن را با فاصله، روی سینی بگذارید. اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت‌ها را بپزید. اینك آنها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و بین هر دو بیسكویت، اندكی مارمالاد بگذارید و به هم بچسبانید. سپس رویشان پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكويت ساندويچی مربائی تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز