Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:10

3
تیر
باقلوای به

باقلوای به

طرز تهیه باقلوای به

باقلوای به

 

 

مواد لازم برای حدود 22 عدد

به...................................................1 عدد

پودر شكر.........................................3 قاشق سوپخوری

سفیده‌ی تخم‌مرغ.............................2 عدد

خمیر فیلو (یوفكا).............................حدود 15 ورق (20×30 سانتیمتر)

روغن مخصوص سرخ كردن................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت:

شكر .......................................300 گرم

آبلیموی تازه.................................2 قاشق چایخوری

آب ........................................300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

روش تهیه

 

ابتدا شربت را تهیه كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. آن‌گاه پوست به و قسمت‌های سفت آن را بگیرید و رنده كنید. سپس به، پودر شكر و یك سفیده‌ی تخم‌مرغ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. حالا خمیر فیلو را به عرض تقریبی 6 سانتیمتر و طول 20 سانتیمتر ببرید و هر دو عدد را روی هم بگذارید. اكنون روی لبه‌ی هر نوار خمیر، یك قاشق سوپخوری از مخلوط به بگذارید و خمیر را به شكل مثلث تا كنید و مانند تصویر بپیچید. اینك خمیرهای پر كرده را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و آنها را در شربت بیندازید و چند دقیقه، صبر كنید تا شربت جذب باقلوا شود. آن‌گاه باقلوای به را از شربت در آورید و روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا شربت اضافیش گرفته شود. حالا باقلوا را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پسته بیارائید.

یادآوری 1: برای تهیه‌ی این باقلوا می‌توانید به جای به از سیب نیز استفاده كنید.

یادآوری 2: خمیر فیلو را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید و یا از دستور‌العمل تهیه‌ی خمیر فیلو در باقلوای استانبولی استفاده نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، باقلوای به تعداد بازديد: 510 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز