Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:37

3
تیر
شكر پاره

شكر پاره

طرز تهیه شكر پاره

شكر پاره

 

 

مواد لازم برای حدود 60 عدد

 

آرد..........................................................300 گرم

پودر شكر .................................................75 گرم

بیكینگ‌پودر................................................2 قاشق چایخوری

كره‌ی خردكرده...........................................125 گرم

ایرمیك (سمولینا) ......................................50 گرم

تخم‌مرغ   .................................................2 عدد

وانیلین ...................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

پسته‌ی پوست‌كنده  ................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت:

شكر  ................................................500 گرم

آب ...................................................500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

لیمو ....................................................1 عدد 

 

روش تهیه

 

آرد، پودر شكر و بیكینگ‌پودر را الك كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس ایرمیك، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط نمائید تا مواد به شكل خمیر در آید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید و آنها را با فاصله از یكدیگر روی سینی چربكرده بچینید. اینك روی خمیرها را با ماسوره‌ی ساده به قطر یك سانتیمتر، بیارائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. آن‌گاه شربت را روی شكرپاره بریزید و بگذارید شربت به خورد شیرینی برود. حالا شكر پاره را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با پسته بیارائید.

روش تهیه‌ی شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. لیمو را حلقه‌ای ببرید و درون شربت بریزید. آن‌گاه شربت را یك دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید. همینكه شربت ولرم شد، آن را روی شیرینی داغ بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شكر پاره تعداد بازديد: 936 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز