Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:55

20
مرداد
ساندویچ مادكیك

ساندویچ مادكیك

كليك كنيد

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم برای 25-30 عدد

مواد لازم برای تهیه مادكیك شكلاتی

كره خرد كرده                   150 گرم

شكلات خرد كرده              100 گرم

شكر ریز                          220 گرم

آب                                 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آرد                                 150 گرم

پودر كاكائو                       2 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ                   2عدد

مواد لازم برای تهیه بیسكویت

شكر قهوه‌ای                    330 گرم

كره نرم                           250 گرم

تخم‌مرغ                          2 عدد

آرد                                  525 گرم

پودر كاكائو                       50 گرم

بیكینگ‌پودر                     یك‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه كرم گاناش

خامه صبحانه                  80 گرم

شكلات تلخ                     200 گرم

روش تهیه ساندویچ مادكیك

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی را به اندازه 20×30 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌‌ای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از لبه سینی بالاتر باشد. آن‌گاه كره، شكلات، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس آن را كنار بگذارید تا اندكی خنك شود (10 دقیقه).

حالا آرد، پودر كاكائو و زرده‌‌های تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مایه به دست آمده را بین 2 سینی تقسیم كنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید. همینكه مادكیك خنك شد، با برشگر به قطر 7 سانتیمتر دایره‌هائی از آن ببرید و كنار بگذارید.

اكنون بیسكویت را آماده كنید و هر بار مقداری كرم گاناش روی هر بیسكویت بگذارید و با پالت صاف كنید. سپس برشی از كیك روی كرم گاناش بگذارید و آن را با بیسكویت دیگری بپوشانید. اینك ساندویچ مادكیك را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ بیسكویت: شكر، كره و تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه مواد خشك را بیفزائید و خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر  باز كنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. اكنون بیسكویت‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید.

روش تهیه كرم گاناش: خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و حرارت دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: بیسکویت، تهیه ساندویچ، آموزش ساندویچ، کرم گاناش، روش تهیه ساندویچ مادكیك، ساندویچ مادکیک، مادکیک تعداد بازديد: 592 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز