Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:30

4
آذر
دسر تـوت‌فرنگی

دسر تـوت‌فرنگی

طرز تهیه دسر تـوت‌فرنگی

دسر تـوت‌فرنگی

 

 

مواد لازم:

 

كیك اسفنجی.....................................1 عدد

توت‌فرنگی..........................................600 گرم

شكر.................................................150 گرم

پودر ژلاتین.........................................2 قاشق سوپخوری

آب برای ژلاتین ..................................یك‌چهارم پیمانه

خامه‌ی فرم گرفته  .............................300 گرم

گردوی خرد كرده ...............................150 گرم

اسانس (عطر مایه‌ی) توت‌فرنگی..............2 تا 3 قطره

 

مواد مورد نیاز برای تزئین:

خامه‌ی فرم گرفته....................150 گرم

توت‌فرنگی.............................250 گرم

آگارآگار ...................................6 گرم

آب ....................................500 میلی‌لیتر

شكر  ...............................250 گرم

آب لیموترش  ........................2 قاشق سوپخوری

* به قطر 25 سانتیمتر و ارتفاع 3 سانتیمتر

 

روش تهیه

 

یك لایه‌ی نازك از زیر و روی كیك را ببرید و كنار بگذارید و كیك را در قالب كمربندی قرار دهید. سپس 500 گرم توت‌فرنگی را همراه با شكر، در مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید. اكنون پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. آنگاه ژلاتین حل شده را به پوره‌ی توت‌فرنگی بیفزائید و باقیمانده‌ی توت‌فرنگی را خرد كنید و به این مخلوط اضافه نمائید. آن‌گاه مایه را روی آب یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا نیم بند شود. حالا خامه‌ی فرم گرفته و گردوی خرد شده و اسانس را بیفزائید. اینك مایه را در داخل قالب، روی كیك بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مایه‌ی ژلاتینی كاملاً ببندد. پس از آن، دسر را از قالب درآورید و روی آن را با خامه‌ی فرم گرفته و توت‌فرنگی، تزئین كنید و آگار آگار را با قلم‌مو روی میوه‌ها بمالید.

روش تهیه‌ی آگار آگار:

آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پودر آگار آگار و شكر را با هم مخلوط كنید. آب لیموترش را داخل آب بریزید و مخلوط شكر و آگار آگار را نیز به آن بیفزائید و با قاشق كمی هم بزنید. پس از این‌كه به جوش آمد، حرارت را ملایم كنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر تـوت‌فرنگی تعداد بازديد: 499 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز