Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:16

4
آذر
شيرينی برشی با هلو

شيرينی برشی با هلو

طرز تهیه شيرينی برشی با هلو

شيرينی برشی با هلو

 

 

مواد لازم برای 9 برش:

 

 

آرد ساده     150 گرم

بیكینگ پودر     1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل     60 گرم

جوی پرك     50 گرم

شكر قهوه‌ای     95 گرم

كره‌ی ذوب شده     160 كرم

وانیل     یك چهارم قاشق چایخوری

هلوی پوست گرفته و ورقه كرده     800 گرم

عسل     2 قاشق سوپخوری

كشمش پلوئی     60 گرم

پودر دارچین     یك چهارم قاشق چایخوری

پودر شكر و خامه برای تزئین     به میزان لازم

 

روش تهیه

 

فر (تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، یا شماره‌ی 4 اجاق گرم كنید. یك قالب 30× 20 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه از هر طرف حدود 5 سانتیمتر بلندتر از لبه‌ی قالب باشد. در ظرف مناسبی آرد و بیكینگ‌پودر را الك كنید. سپس پودر نارگیل، جوی پرك، شكر، كره، وانیل و اسانس (عطرمایه) را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا یك سوم این مخلوط را كنار بگذارید. بعد باقیمانده‌ی مخلوط را در قالب بریزید و سطح آن را صاف و فشرده كنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید و در قالب نگه‌دارید تا سرد شود. اكنون هلو، عسل و كشمش را در ظرفی بریزید و مخلوط سازید و روی خمیر پخته و سرد شده بریزید. آن‌گاه پودر دارچین را به یك سوم باقیمانده‌ی مواد قبلی بیفزائید و روی مخلوط هلو بریزید. سپس قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر (تاون) بگذارید تا طلائی رنگ شود. بعد از خنك شدن، روی آن پودر شكر بپاشید و با خامه سرو نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی برشی با هلو تعداد بازديد: 531 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز