Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:17

4
آذر
شـيـرينی ليـمـو و بادام

شـيـرينی ليـمـو و بادام

طرز تهیه شـيـرينی ليـمـو و بادام

شـيـرينی ليـمـو و بادام

 

 

مواد لازم برای 15 برش:

 

آرد سفید ..........................................................100 گرم

بیكینگ پودر  ......................................................یك دوم قاشق چایخوری سرخالی

پودر شكر  ........................................................2 قاشق سوپخوری

كره‌ی خردكرده ..................................................60 گرم

تخم مرغ ..........................................................1 عدد

خامه‌ی فرم گرفته.............................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای كرم بادام:

تخم مرغ ........................................................3 عدد

شكر دانه‌ریز  ..................................................125 گرم

پوست لیموی رنده شده ...................................2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه ...................................................125 میلی‌لیتر

پودر بادام  .......................................................80 گرم

خامه‌ی ساده ...................................................250 میلی‌لیتر

 

روش تهیه

 

فر (تاون) را با دمای 190درجه‌ی سانتیگراد یا 375 درجه‌ی فارنهایت یا شماره‌ی 5 گرم كنید. قالب مربعی به ضلع 23 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. سپس آرد، بیكینگ‌پودر، پودر شكر و كره را، یا در دستگاه غذاساز بریزید یا با نوك انگشتان به صورت خرده نان درآورید. اكنون تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید و اضافه كنید و مواد را به شكل خمیر درآورید. اگر خمیر خشك بود، 1 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید. خمیر را داخل قالب پهن كنید و روی آن با چنگال چندین سوراخ ایجاد كنید. بعد به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر (تاون) بپزید. پس از سرد شدن، كرم بادام را روی خمیر بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه، با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید تا سطح آن ببندد. بعد از خنك شدن، شیرینی را به اندازه‌های مورد نظر برش دهید و با خامه‌ی فرم گرفته به مصرف برسانید.

روش تهیه‌ی كرم بادام: تمام مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: تاون كلمه‌ای است

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شـيـرينی ليـمـو و بادام تعداد بازديد: 569 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز