Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:51

27
آبان
املت بیسكویت توت‌فرنگی

املت بیسكویت توت‌فرنگی

طرز تهیه املت بیسكویت توت‌فرنگی

املت بیسكویت توت‌فرنگی

 

 

مواد لازم برای 8 نفر:

 

زرده‌ی تخم‌مرغ...........................۵ عدد

شكر ....................................۱۱۰ گرم

نمك .....................................یك پینچ

پوست لیموی رنده كرده ..........یك قاشق چایخوری

سفیده‌ی تخم‌مرغ  .................۴ عدد

آرد.....................................۷۰ گرم

آرد ذرت .............................۴۰ گرم

كره‌ی نرم ..........................۴۰ گرم

توت‌فرنگی  .....................۲۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای.....................۲۵۰ گرم

شربت توت‌فرنگی..............۵۰ میلی‌لیتر

وانیل..............................یك چهارم قاشق چای‌خوری

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی زرده‌های تخم‌مرغ را با ۳۰ گرم شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آنگاه نمك و پوست لیمو را اضافه كنید. در ظرفی جداگانه سفیده‌های تخم‌مرغ را با باقیمانده شكر آنقدر بزنید تا كاملاً فرم بگیرد و از ظرف نریزد. سپس آن را به آرامی به مخلوط زرده بیفزایید. حالا آرد و آرد ذرت را مخلوط نموده، الك كنید و داخل مایه فوق بریزید و آرام آرام هم بزنید. سپس كره را به مخلوط اضافه كنید. روی سینی فر كاغذ روغنی بگذارید. مایه را درون قیف بریزید و روی كاغذ روغنی به قطر ۱۰ سانتیمتر و با فاصله از مایه بریزید. سینی را در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. توت‌فرنگی‌ها را بشویید و خشك كنید و چهار قاچ نمائید. پنیر خامه‌ای، شربت توت‌فرنگی و وانیل را مخلوط كنید. مقداری توت‌فرنگی نیز داخل آن خرد كنید.بیسكویت‌ها را از فر خارج كنید و با مخلوط توت‌فرنگی و پنیر خامه‌ای تزیین نمایید و روی آنها برشی از توت‌فرنگی قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، املت بیسكویت توت‌فرنگی تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز