Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 06:01

19
آبان
مـربای هلو و زنجـفـيـل

مـربای هلو  و زنجـفـيـل

طرز تهیه مـربای هلو و زنجـفـيـل

مـربای هلو  و زنجـفـيـل

 

 

مواد لازم برای حدود 8 پیمانه:

 

هلوی پوست گرفته...................................5/1 كیلوگرم

سیب پوست گرفته و خردكرده....................400 گرم

زنجفیل شكری و خردكرده ........................یك سوم پیمانه

پوست لیموی رنده‌كرده............................2 قاشق چایخوری

آبلیمو ..................................................یك دوم پیمانه

شكر ...................................................5/1 كیلوگرم

 

روش تهیه

 

هلوها را از وسط نصف كنید؛ هسته‌ی آن‌ها را دربیاورید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه سیب، زنجفیل، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و ظرف را روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بجوشد. گاهی مخلوط را هم بزنید. سپس در ظرف را بگذارید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی كه میوه‌ی آن نرم شود، روی اجاق نگه دارید. حالا شكر را اضافه كنید و قبل از حل شدن شكر، مخلوط را نجوشانید. پس از آن حدود 15 دقیقه مربا را روی اجاق نگه دارید و بجوشانید تا شربت آن به اصطلاح قوام بیاید و كمی غلیظ شود. اكنون مربا را در شیشه‌ی استریل داغ بریزید و پس از خنك شدن، درِ آن را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مـربای هلو و زنجـفـيـل تعداد بازديد: 629 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز