Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:10

19
آبان
كيـك ميـوه‌ی دهـكده

كيـك ميـوه‌ی دهـكده

طرز تهیه كيـك ميـوه‌ی دهـكده

كيـك ميـوه‌ی دهـكده

 

 

 

مواد لازم برای 10 نفر:

 

كشمش سیاه...................................170 گرم

كشمش طلائی.................................220 گرم

كشمش سبز ...................................160 گرم

برگه‌ی زردآلوی خرد كرده ....................160 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت ...........60 گرم

مربای آلبالو بدون شربت.......................80 گرم

بادام خرد كرده ..................................125 گرم

آب پرتقال.........................................180 میلی‌لیتر

كره  ..............................................180 گرم

شكر قهوه‌ای..............................   180 گرم

تخم‌مرغ...........................................3 عدد

مارمالاد زردآلو...................................2 قاشق سوپخوری

آرد.............................................300 گرم

دارچین..........................................1 قاشق چایخوری

هل آسیابكرده................................1 قاشق چایخوری

زنجفیل آسیابكرده  ........................1 قاشق چایخوری

آب پرتقال (اضافی)  .....................60 میلی‌لیتر

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی كشمش‌ها، زردآلو، هر دو مربا و بادام را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب پرتقال را بیفزائید و درِ ظرف را بگذارید و یك شب آن را در یخچال نگه دارید. یك قالب مربع شكل 23 سانتیمتری را چرب كنید و كف و دیواره‌ی آن را با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ چنان‌كه كاغذ از لبه‌ی قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

اكنون كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را بتدریج اضافه كنید و هم زدن را ادامه دهید. حالا مارمالاد و مخلوط مواد خشك را در دو نوبت به مایه بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. اینك مایه‌ی كیك را درون قالب آماده بریزید و روی آن را با پالت صاف كنید. بعد آن را داخل فر(تاون) گرم شده با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و كیك را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر، آن را با آب پرتقال (اضافی) مرطوب نمائید و همچنان كه كیك داخل قالب است، روی آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. همین كه كیك خنك شد، آماده‌ی مصرف است.

اكنون روی آن را به مارمالاد زردآلو آغشته كنید و با بادام پرك و گلسه چری تزئین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيـك ميـوه‌ی دهـكده تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز