Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:49

15
آبان
پای هلو، كيوی، گيلاس

پای هلو، كيوی، گيلاس

طرز تهیه پای هلو، كيوی، گيلاس

پای هلو، كيوی، گيلاس

 

 

 

مواد لازم برای 12نفر:

   

زرده‌ی تخم مرغ........................................1 عدد

پودر شكر................................................2 قاشق سوپخوری

كره.....................................................150 گرم

شیر  ................................................. 125 میلی‌لیتر

آرد.....................................................375 گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی مواد میانی:

زرده‌ی تخم مرغ ......................................2 عدد

شكر ................................................... 90 گرم

آرد ذرت ............................................... 3 قاشق سوپخوری

شیر ....................................................375 میلی‌لیتر

وانیل..................................................یك هشتم قاشق چایخوری

كره  ...................................................25 گرم

خامه‌ی ساده......................................30 گرم

كمپوت هلو......................................... 1 قوطی بزرگ

كیوی ............................................... 3 عدد

گیلاس ............................................300 گرم

ژله‌ی آناناس ......................................50 گرم

آب جوش....................................... یك دوم پیمانه

آب سرد........................................ یك دوم پیمانه

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی، زرده‌ی تخم مرغ و پودر شكر را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه كره و شیر را بیفزائید. سپس آرد را به تدریج اضافه كنید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را داخل كیسه‌‌ی نایلونی، به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. بعد آن را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه باز كنید و درون قالب چربكرده‌‌ی پای به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید. قسمت‌هائی از خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا هنگام پخت خمیر بالا نیاید. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا خمیر پای بپزد. آن‌گاه خمیر را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید وكرم را روی نان پخته بریزید. اكنون هلوی خردكرده، كیوی حلقه كرده و گیلاس‌ها را روی كرم بچینید. ژله را در آب جوش حل نمائید، آب سرد را به آن بیفزائید و صبر كنید ژله، به غلظتی همچون سفیده‌ی تخم‌مرغ برسد. اینك روی میوه‌ها را با ژله بپوشانید و پای را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، پای آماده‌ی مصرف است.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

زرده‌های تخم مرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زرده‌ها روشن شود. آن‌گاه آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شیر را به تدریج اضافه نمائید و مایه را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. حالا كرم را از روی حرارت بردارید و وانیل، كره و خامه را به آن بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پای هلو، كيوی، گيلاس تعداد بازديد: 508 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز