Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:45

25
فروردین
كیك نارگیلی

كیك نارگیلی

این كیك همراه با فنجانی چای، می‌تواند عصرانه‌ مناسب و دلپذیری برای پذیرائی از میهمانانتان باشد.

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

آرد                                      225 گرم

بیكینگ‌پودر                            یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

شكر ریز                               200 گرم

پودر نارگیل                           110 گرم

كره‌ آبكرده و خنك شده           125 گرم

تخم‌مرغ همزده                     3 عدد

شیر                                  180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 روش تهیه كیك نارگیلی

همه‌ مواد را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را به متوسط برسانید و به مدت تقریبی 2-3 دقیقه مایه‌ كیك را هم بزنید. سپس مایه‌ فراهم كرده را در قالب چربكرده‌ میان‌تهی به قطر 21 سانتیمتر و گنجایش تقریبی 5/2 لیتر بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد، بپزید.

حالا كیك را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ سیمی قرار دهید تا خنك شود. در صورت دلخواه می‌‌توانید روی كیك قدری پودر شكر بپاشید.

یادآوری: این كیك همراه با فنجانی چای، می‌تواند عصرانه‌ مناسب و دلپذیری برای پذیرائی از میهمانانتان باشد.

 

برچسب ها: کیک، كیك نارگیلی، آموزش كیك نارگیلی، روش تهیه كیك نارگیلی، مواد لازم كیك نارگیلی، آشپزی با نارگیل، کیک با نارگیل تعداد بازديد: 707 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز