Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:43

29
مهر
كيك شب يلدا

كيك شب يلدا

طرز تهیه كيك شب يلدا

كيك شب يلدا

 

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر:

 

تخم‌مرغ..............................................................4 عدد

شكر..............................................................280 گرم

پوست پرتقال رنده كرده .......................................2 قاشق چایخوری

آب پرتقال  ......................................................250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

روغن مایع.......................................................250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

آرد.................................................................280 گرم

بیكینگ پودر  ...................................................2 قاشق چایخوری

نمك  ............................................................یك پینچ

خامه‌ی فرم گرفته............................................200 گرم

صفحه‌ی تصویری در صورت (دلخواه) ....................یك عدد

 

روش تهیه

 

تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه غلیظ شود. آن‌گاه پوست پرتقال، آب پرتقال و روغن مایع را بیفزائید و مخلوط كنید. در كاسه‌ی دیگری آرد، بیكینگ پودر و نمك را با یكدیگر الك كنید و در سه نوبت به مایه بیفزائید. حالا مایه‌ی كیك را درون قالبی عمیق و چربكرده به قطر 23 سانتیمتر كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید. بعد كیك را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. اكنون می‌توانید رو و اطراف كیك را با خامه‌ی فرم گرفته بپوشانید و صفحه‌ی تصویری را روی آن قرار دهید. سپس كیك را روی ظرف زیبائی بگذارید و از مهمانان‌تان پذیرائی كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك شب يلدا تعداد بازديد: 581 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز