Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:40

29
مهر
اسلايس خرما و زنجفيل

اسلايس خرما و زنجفيل

طرز تهیه اسلايس خرما و زنجفيل

اسلايس خرما و زنجفيل

 

 

مواد لازم برای 15 برش:

 

خرمای هسته گرفته و خرد كرده .........................175 گرم

كره................................................................100 گرم

شكر قهوه‌ای  ..................................................45 گرم

عسل............................................................3 قاشق سوپخوری

كورن فلكس ..................................................200 گرم

پودر نارگیل .....................................................40 گرم

بادام پرك.......................................................100 گرم

زنجفیل شكری برای تزئین....................................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

قالبی به اندازه‌ی 18×28 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیواره‌ی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. خرما، كره، شكر قهوه‌ای و عسل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم، قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا كورن فلكس، پودر نارگیل و بادام پرك را بیفزائید. آن‌گاه مخلوط را در قالب بریزید و روی آن را صاف كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سفت شود. اكنون شیرینی را به اندازه‌های دلخواه ببرید؛ روی هر یك از برش‌ها تكه‌ای زنجفیل بگذارید و در ظرف بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس خرما و زنجفيل تعداد بازديد: 763 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز