Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:44

28
مهر
دسر پنير شكلاتی

دسر پنير شكلاتی

طرز تهیه دسر پنير شكلاتی

دسر پنير شكلاتی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

پنیر خامه‌ای................................225 گرم

شكر.........................................2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده كرده...............2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال...............................125 میلی‌لیتر

پودر ژلاتین ...........................یك‌ و یك‌دوم قاشق سوپخوری

خامه..................................یك قاشق سوپخوری

شكلات سفید ذوب‌كرده............75 گرم

میوه‌های خشك....................150 گرم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی، پنیر و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه پوست پرتقال را بیفزائید. در كاسه‌ی كوچكی، پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و ژلاتین را به روش بن ماری حل كنید. پس از آن كه كمی خنك شد، آن را به مخلوط پنیر اضافه نمائید. سپس خامه و شكلات را نیز بیفزائید و در آخر، میوه‌های خشك خرد كرده را اضافه كنید. حالا مایه را در قالبی به گنجایش نیم لیتر بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر ببندد. اكنون دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و با شكلات و میوه‌های خشك آن را تزئین نمائید.

* میوه‌های خشك، شامل زردآلو، برگه‌ی هلو، كشمش، انجیر و آلوست.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر پنير شكلاتی تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز